Auton määräaikaishuolto Hämeenlinnassa

Olipa menopelisi sitten jenkki, japsi tai joku muu, American Powerilla onnistuu auton kuin auton määräaikaishuolto. Olemme toki erikoistuneet nimenomaan amerikanrautojen huoltoon ja entisöintiin, mutta näiden kaunotarten ohella meillä riittää silmää ja ammattitaitoa myös muiden autojen huoltoon. Varaa aika etukäteen tai kurvaa American Powerin pihaan!

Milloin määräaikaishuoltoon?

Määräaikaishuollolla tarkoitetaan vuosihuoltoa laajempaa, kilometri- tai aikaperusteista huoltoa. Yleensä määräaikaishuolto on huolto-ohjelmassa noin kolmen vuoden tai 60 tkm:n välein. Toki huoltoon voi hurauttaa jo aikaisemminkin, jos siltä tuntuu – varsinkin, jos vuosihuollot ovat jääneet väliin.

Mitä määräaikaishuolto sisältää?

American Power Oy:ssä huolletaan kaikki automerkit ja -mallit. Määräaikaishuolto sisältää autonvalmistajan määrittelemien tarkastusten ja muiden huoltotoimenpiteiden lisäksi aina moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja raitisilmansuodattimen vaihdon. Määräaikaishuoltoon sisältyy normaalisti myös vuosihuoltoa enemmän vaihdettavia osia, kuten suodattimet ja sytytystulpat. "Normaalien" huoltotoimenpiteiden lisäksi voimme aina sopia mahdollisista tarvitsemistasi lisähuoltopalveluista sekä vaikka autosi vahauksesta, jos haluat hoitaa auton tip-top -kuntoon. Soita!