Auton entisöinti Hämeenlinnassa jenkkiekspertin toimesta

Vanhan jenkkiläisen auton entisöinti Hämeenlinnassa tapahtuu kokeneiden ammattilaisten toimesta, kun vain luotat American Power Oy:n osaamiseen. Olemme erikoistuneet huoltamaan, korjaamaan ja entisöimään kaiken merkkisiä ja mallisia amerikanrautoja pölyisistä Chevroleteista aina repsottaviin Fordeihin. Puhallamme uutta eloa karussakin kunnossa oleviin harrasteautoihin, emmekä kavahda haastavampiakaan projekteja. Kunnioitamme vanhaa ja toteutamme entisöinnit autojen historiaa arvostaen.

Kokonaisvaltaista entisöintipalvelua aina ulkopinnoista konehuoneeseen

Auton entisöinti tapahtuu tarpeen mukaan sekä ulko- että sisätilat läpi käyden, tekniikkaa tietenkään unohtamatta. Uudistamme tarvittaessa verhoilut, korin ruoste- ja maalivirheet, lommot sekä tekniikan moottorista voimansiirtoon. Tavoitteenamme on aina tuoda entisöitävä auto niin lähelle uudenveroista kuin mahdollista – ellei jopa tuuman verran paremmaksi. Ammattitaitoista jenkkientisöijää ei kannata lähteä etsimään tämän kauempaa: American Power Oy on palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä tai poikkea käymään, niin tutkitaan ja kartoitetaan juuri sinun silmäterällesi parhaiten sopiva entisöintiratkaisu.